Despre Noi

Experimentați în interacțiunea cu profesori, copii și părinți deopotrivă, suntem o echipă alcătuită din oameni pasionați de cunoașterea lumii în care trăim cu toate aspectele ei: istoria popoarelor, relieful, vegetația și fauna Terrei, marile minuni ale lumii, misterele din toate domeniile, marile descoperiri, complexitatea ființei umane, orașele lumii de la cele antice până la metropole cu zgârie-nori și culturi amestecate și multe altele.

Ne documentăm din surse variate, ne mai și mirăm uneori când descoperim ciudățenii din regnul animal și suntem încântați cu fiecare zi în care ne lărgim orizonturile.

Ce ne-am propus?

În primul rând ne dorim ca articolele noastre să trezească interesul cât mai multor copii, care pot găsi aici o adevărată sursă de informații folositoare.  Ne străduim să ne documentăm intens și să vă aducem în atenție aspecte care mai de care mai variate.

Nu în ultimul rând, ne dorim să aducem cât mai mulți dascăli la un loc pentru un schimb prietenos de experiență și, împreună să realizăm, un conținut cât mai atractiv pentru copii, părinți și colegii de breaslă de peste tot.

Rubrici:

În secțiunea „La catedră”

vom posta mereu articole utile despre copii, experiențe interesante de la clasă sau grupă, idei de activități și jocuri de realizat cu elevii sau preșcolarii, sfaturi utile pentru părinți şi colegi privind diferite situații de la școală. Acestea vor ajunge în redacția noastră, vor fi analizate, iar cele mai bune articole vor fi editate și publicate.

 

În secțiunea „Întreabă profesorul!”

ne-am propus să venim în sprijinul copiilor care au nevoie de răspunsuri la întrebări din diferite materii. Aceștia pot posta pe site o întrebare, selectează materia, iar noi, cu ajutorul dascălilor contributori,  încercăm să le oferim copiilor suportul de care au nevoie, fie că le oferim un răspuns puctual, fie că le recomandăm o sursă de documentare.

În secțiunea „Descoperă magia poveștilor”

desfășurăm cu implicarea dvs. un concurs gratuit de creație literară care vi se adresează.
Categoriile concursului:

  • Povești terapeutice pentru preșcolari și școlarii mici, pe nivelele de vârstă: 3-5 ani și 5-7 ani;
  • Povești diverse pentru preșcolari;
  • Povești pentru clasele primare;
  • Poezii și ghicitori pentru preșcolari și școlarii mici;
  • Proză pentru gimnaziu, cu specificația: basm, schiță, etc
  • Poezie pentru gimnaziu;

Câştigători

Lucrările declarate câștigătoare la fiecare categorie vor fi publicate într-un ebook cu ISSN de la Biblioteca Națională.
Citiţi mai multe detalii, vizitând secţiunea CONCURSURI aici.

Galerie Foto cu proiectele noastre: